Putem sa ne pregatim in fata esecului?

Ascultă și pe  • Spotify • Breaker • Radio PublicGoogle Podcasts • 

Nu poți preveni toate rezultatele negative, însă pregătirea în avans (eventual luând în considerare lucrurile care ar putea ieși rău) contribuie la dezvoltarea încrederii în sine. Imaginează-ţi cum te vei simți după ce ai dat acel test sau ai terminat un proiect la care lucrezi de luni bune. Această emoție constructivă te poate ajuta să fii mai bine pregătit în fața unui mai pas mare ce îl ai în față. Uneori, însă, chiar şi cu toată pregătirea din lume vei da greş. Este parte din viață şi nu ai de ales decât să accepți acest lucru, să consideri fiecare eșec o lecție şi să mergi mai departe, spre următoarea provocare. Încrederea în sine este determinată de felul în care revenim, de modul în care ne ridicăm după ce am pierdut o luptă. Nu contează dacă ai căzut de 9 ori, ești învingător dacă te-ai ridicat și a zecea oară!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.