Abordare

filozofia mea

Filozofia mea de consiliere

Comportamente

versus

ideologii

Ceea ce faci, nu ceea ce gândești sau dorești, schimbă ideile noastre. Începe să faci cu adevărat. Creează schimbare și o să vezi cum ideile se vor transforma. Împreună putem stabili o filozofie puternică după care să ne ghidăm pentru a atinge obiectivele propuse! Comportamentele noi au nevoie de disciplină, voință și atitudine!
Filozofia după care te ghidezi atunci când încerci să urci un munte dintr-un pas este o modalitate sigură de a eșua sau chiar de a nu mai porni deloc. Pașii mărunți, consistenți, ce pot fi realizabili îți dau încrederea și puterea pentru a escalada muntele! Putem crea o listă de pași tangibili care să te ajute în fiecare zi!

visează

departe,

dar începe

cu pasi mici

îmbunătățire

Kaizen

continuã

Cei mai buni lideri țintesc către o îmbunătățire continuă prin analizarea acțiunilor și rafinarea acestora. Pentru rezultate mai bune de lungă durată își modifică filozofia, strategia pentru a obține ceea ce își propun cât și diminuarea pierderilor. Kaizen este o filosofie japoneză care se concentrează pe îmbunătățirea continuă în toate aspectele vieții.

de ce eu?

EXPERIENȚĂ

Nu poți arăta calea oamenilor pe acolo pe unde tu nu ai fost, astfel că experimentând lista mea lungă de triumfuri, eșecuri și reinventări, aceasta a ajuns să fie una dintre abilitățile mele cele mai importante. Un cocktail plin de experiențe se dovedește a fi un bagaj plin de cunoștințe și ponturi!

AUTORITATE

Am lucrat în poziții de conducere în diverse companii, astfel că ”ecosistemul” acestora îl cunosc foarte bine. În ultimii ani am ajutat zeci de persoane care și-au dorit același lucru ca și tine: să avanseze în viața lor, fie pe plan profesional, personal sau ambele. Orice pare imposibil până începi!

ACȚIUNE

Acțiunea este piatra de temelie a schimbării, astfel că ori acționăm și avem succes ori procrastinăm. Sunt o persoană activă, un om pus pe fapte! Te pot ajuta să începi un sistem de acțiuni în sistem de domino pentru a ajunge acolo unde îți dorești! Un sistem bine pus la punct, conduce la reacții în lanț pentru rezultatele mari pe care ți le dorești!

ÎNCREDERE

Vom construi un parteneriat pe care te poți baza și care te va sprijini în drumul tău de a ajunge liderul vieții tale. Acest parteneriat îți va folosi ca umăr de sprijin de fiecare dată când vei simți nevoia iar durabilitatea lui este dată de cantitatea de informații împărtășită!

DIRECTĂ

Nu îmi place să merg pe vârfuri și nici să înfrumusețez lucrurile. Îmi place să spun lucrurilor pe nume, pentru că avem nevoie de autenticitate, veridicitate pentru a putea evolua. Nu caut să fiu ușor digerabilă ci mai degrabă caut ca filozofia mea să îți dea arcul ce te propulsează către noul nivel al vieții tale!

Mărturii

★★★★★

Rezervă o consultație gratuită

Încă simți că ești în scaunul din spate în locul să fii la volanul vieții tale? A lua totul asupra ta, sau a face totul de unul singur nu o să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești, pentru că de fapt, de asta ești azi aici!
Fiecare lider are nevoie de un campion de încredere în echipa lui!

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.