cum funcționeză

procesul

Cum funcționează

Pasul

1

Programează-ți consultația gratuită

Procesul de consiliere în 5 pași unici începe cu o convorbire telefonică de 30 min ce ne dă suficient timp să ne conectăm, să aflăm ce îți dorești și să simțim dacă facem o echipă bună împreună!

Pasul

2

Primește
planul
personalizat

În 24 de ore de la convorbirea noastră, vei avea un plan solid, personalizat pentru nevoile tale, ce te va aștepta în e-mail. Haide să facem realitatea mai bună decât visele tale!

Pasul

3

Consilierea
ta
începe!

Lucruri minunate așteaptă să se întâmple, așa că haide să începem procesul tău de consiliere în cinci pași pentru a atinge ceea ce îți dorești! Transformă-te în actorul principal al vieții tale!

rezultate

Ai încrederea

sã te asezi

la orice

 masă și să strălucești

EȘTI PREGĂTIT

pentru urmãtoarea

PROVOCARE,

să îți sufleci mânecile și să găsești strategiile câștigătoare

SINELE TĂU

este scos

LA LUMINĂ

pentru a înțelege și a schimba cum ești perceput astfel încât să obții ceea ce îți dorești

procesul de consiliere

01

DESCOPERIREA

Căutăm abilitățile tale, punctele tale forte pentru a le aduce la suprafață, identificăm obstacolele și căutăm zonele unde poți avea cel mai mare impact. Nimeni nu știe mai bine decât tine ce probleme recurente ai, unde îți dorești să excelezi și ce ai încercat până acum. Însă cu ajutor specializat, sigur vei îndeplini mult mai repede și mai multe din lucrurile pe care ți le dorești!

02

ORIENTAREA

Vom crea un drum de acțiune, bazat pe comportamente și pași de urmat pentru următoarele 3-12 luni. Acțiunea depinde de tine și de perseverența ta! Între tine și visele tale nu ești decât  TU! Însă acel TU poate deveni motivat, ambițios, setat pe reușită. Iar cu un plan bine pus la punct, nimic nu îți poate sta în cale!

03

ACȚIUNEA

Vom avea o serie de acțiuni pentru a măsura impulsul, creșterea și succesul, acțiuni bazate pe un suport constant de sprijin. Rezultatele apar întotdeauna pentru cei care fac, pentru cei ce cad de nouă ori dar se ridică și a zecea oară! Iar eu sunt aici lângă tine, să te sprijin și să îți dau avânt, prin procesul de consiliere continuu!

04

SINTEZA

Reflectând la procesul tău de evoluție prin prisma procesului de consiliere vom vedea mecanismele tale care s-au adaptat și au dat rezultate cât și ceea ce nu a funcționat. O radiografie clară ne ajută să vedem ce funcționează și ce nu pentru a construi următorii pași. Împreună facem parte din echipa câștigătoare ce va realiza visele tale.

05

IMPULSUL

Vom construi un sistem bazat pe responsabilitate și sprijin continuu pentru progresul continuu în menținerea traiectoriei și a cucerirea unor munți și mai mari! Asta nu înseamnă că munca s-a terminat, ci doar că acum ești pe drumul bun și știi exact ce ai de făcut. Iar dacă pe alocuri, simți că mai ai nevoie de ajutor după acest proces de consiliere, îți sunt la un telefon distanță!

Mărturii

★★★★★

Rezervă o consultație gratuită

Ești o persoană care spune DA la tot, însă spui DA la lucrurile greșite! DA la perfecționism, DA la a cere permisiune, DA la a te îndoi de tine!
Nu e timp pentru așa ceva! Trăim în era vitezei, unde trebuie să creștem continuu, să ne adaptăm și să fim orientați spre acțiune!

Poți începe prin a spune DA la lucrurile ce sunt bune pentru tine!

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.