rezervă

lucreazã cu mine

consultația

Nici un moment nu e mai bun ca ACUM pentru a începe!

Consultație Gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

Consultație Remediu Rapid

Ajutor! Ești nerăbdător și ai nevoie de sfatul meu …ACUM! SE POATE! 30 de minute ne dau suficient timp să discutăm subiectul și să ieși din neliniște spre a face decizia corectă PENTRU TINE! Acest apel se face în ziua solicitării, cât mai curând posibil și este o unealtă destinată clienților EXISTENȚI!

Consultație Unică

Se adresează clienților cu care am lucrat în trecut ce au nevoie de o consultație unică.

Revizuire CV

Acest serviciu este destinat persoanelor ce au deja un CV întocmit și au nevoie de o revizuire a acestuia pentru a obține rezultate mai bune. 

Consultație CV

Ai probleme la întocmirea CV-ului și ai prea multe variante și nu știi pe care să o aplici? Sau ai prea multă experiență și CV-ul tău este mult prea lung? Nu ai experiență și nu știi cum să îți faci CV-ul remarcat? 60 de minute ne dau suficient timp să parcurgem împreună cele mai istovitoare piedici din alcătuirea unui CV eficient, pentru ca acesta să fie unic, ca TINE.

Consultație INTERVIU ANGAJARE

Cum ar fi să dai mai multe probe cu un recrutor pentru interviul ce nu te lasă să dormi noaptea? Nimic mai ușor! Sunt alături de tine, timp de 60 de minute, pentru a te ajuta pas cu pas să susții un interviu plin de încredere și autenticitate!

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.