Importanta increderii in sine pentru dezvoltarea personala

Ascultă și pe  • Spotify • 

Încrederea în sine se dezvoltă pe tot parcursul vieții, încă din primii ani ai copilăriei, în familie, cât și la școală, în situațiile-cheie în viața unui om unde încep să se contureze imaginea de sine și apoi stima de sine. În momentele în care ești într-o cumpănă sau suferi o înfrângere, încrederea în sine contribuie în mare măsură la momentul în care te ridici și mergi mai departe sau renunți. O persoană cu încrederea în sine ridicată își înțelege limitele și face tot ceea ce îi stă în putință pentru a și le depăși, pentru că numai așa poate evolua. A cere ajutor nu este un semn de slăbiciune, e un semn de putere! Este asul din mânecă pe care nu știai că îl ai!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.