Idei în pandemia Coronavirus

În vremuri nesigure, frica este cea care domină gândurile și acțiunile. De multe ori lipsa unui plan sau a unei imagini clare asupra a ceea ce avem de făcut ne îndepărtează și mai mult de la liniștea interioară. Ponturile prezentate în animațiile următoare au rolul de a vă pune în ordine câteva din acțiunile necesare din aceste zile, pentru o mai mare libertate în gânduri.

5 Idei pentru a lucra de acasă în pandemia de Coronavirus a luat viață ca și animație în momentul în care multă lume se plângea de această problemă. Această pandemie nu are istoric ca să știm cum să reacționăm astfel că multe persoane nu știu cum să reacționeze, cum să se organizeze pentru a fi în continuare productivi și a nu se lăsa depășiți de situația prezentă.

Avem 15 Idei / Ponturi pentru a lucra în siguranță la locul de muncă în pandemia de Coronavirus. Multe persoane nu pot sta acasă în această perioadă pentru că menținerea funcțională a societății este o nevoie primordială, astfel că mulți sunt în postura de își păstra programul obișnuit. Însă asta nu înseamnă că trebuie să se expună riscurilor, ci că trebuie să își ia mai multe măsuri de protecție! Animația următoare a fost creată pentru a veni în ajutorul acestora, pentru a găsi rapid un ghid de acțiune!

Perioada pandemiei de Coronavirus poate fi una foarte dificilă în special din punct de vedere al distanțării sociale. Această necesitate poate duce la probleme psihice de lungă durată, astfel că putem găsi soluții pentru a nu ne simți izolați de lumea exterioară. În animația următoare sunt câteva idei despre cum ne putem simți conectați de cei ce nu ne sunt aproape.

pentru tine

CONSULTAȚIE GRATUITĂ

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.