Ghidul pentru un CV eficient

Cu o experiență îndelungată în recrutarea de personal, am observat că ceea ce determină prima impresie este CV-ul. De multe ori acesta nu reflectă cu adevărat nici cunoștințele persoanei în cauză nici personalitatea acesteia, de multe ori acționând în detrimentul persoanei. Cu ajutorul acestor animații sper ca acest lucru să se schimbe pentru o mai bună rată de acceptare a candidaturilor.

Primul ghid animat este despre CV-ul Clasic. Această formă de prezentare a biografiei profesionale reprezintă cea mai de întâlnită formă de a trimite candidatura către un loc de muncă țintit.  Recomandăm ca acest CV Clasic să însoțească CV-ul ANiMAT sau CV-ul Video atunci când mergi să susții interviul.  Succes!

Șablon gratuit pentru CV-ul tău

Nu uita că ți-am pregătit 5 variante de CV pe care îl poți adapta conform detaliilor tale. Când salvezi documentul, pentru a îl trimite la un posibil angajator/recrutor salvează-l cu numele tău (IonPopescu.pdf) pentru a fi găsit mai ușor în baza de date. 

De asemenea este indicat ca CV-ul să fie trimis în varianta PDF pentru că în varianta editabilă este posibil să își schimbe setările/aranjarea în funcție de versiunea softului Word instalat pe calculatorul recrutorului/angajatorului!

Cea de a doua variantă propusă este CV-ul ANiMAT. Dacă ești o persoană creativă care își dorește să obțină un loc de muncă unde creativitatea este o cerință obligatorie, atunci CV-ul ANiMAT este soluția pentru tine. Este inovativ, poți să fii oricât de creativ vrei și nu are limite. Atenție să nu fie mai lung de 90 sec și să prezinte și datele de contact! Mai jos sunt două ghiduri animate pentru a îți stârni creativitatea!

Un nou trend este format de CV-ul Video. Acesta vine ca o soluție de mijloc în perioadele dificile, gen pandemia de Coronavirus, cât și o soluție de dezvoltare a unui CV Clasic, pentru a demonstra și mai mult unicitatea ta ca persoană! Ideal este ca acesta să nu depășească 90 de secunde pentru a nu plictisi, însă dacă simți că nu îți ajunge acest timp, atunci încearcă fii original, să nu plictisești, să fii amuzant și plin de încredere în același timp cât și memorabil! Mai jos ai un ghid animat pentru a te ajuta! Succes!

Cartea de vizită în fața unui nou angajator este CV-ul iar când acesta este plin de greșeli, riști să pierzi din start oportunitatea. În animație sunt prezentate cele mai des întâlnite 7 greșeli din CV-uri cu poze exemplificative. Cu ajutorul acestui ghid, cu siguranță nu le vei repeta!

pentru tine

Revizuire CV

Acest serviciu este destinat persoanelor ce au deja un CV întocmit și au nevoie de o revizuire a acestuia pentru a obține rezultate mai bune. CV-ul se trimite în format PDF pentru a-și menține fomatarea.

pentru tine

Consultație CV

Ai probleme la întocmirea CV-ului și ai prea multe variante și nu știi pe care să o aplici? Sau ai prea multă experiență și CV-ul tău este mult prea lung? Nu ai experiență și nu știi cum să îți faci CV-ul remarcat? 60 de minute ne dau suficient timp să parcurgem împreună cele mai istovitoare piedici din alcătuirea unui CV eficient, pentru ca acesta să fie unic, ca TINE.

pentru tine

Consultație INTERVIU ANGAJARE

Cum ar fi să dai mai multe probe cu un recrutor pentru interviul ce nu te lasă să dormi noaptea? Nimic mai ușor! Sunt alături de tine, timp de 60 de minute, pentru a te ajuta pas cu pas să susții un interviu plin de încredere și autenticitate!

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.