Curajul

Ascultă și pe  • Spotify • Breaker • Radio Public • 

⁉️Ce înseamnă cu adevărat să fii curajos? Să faci lucruri pe care alții nu îndrăznesc să le facă? Poate că cea mai clară definiție este, că a fi curajos înseamnă să cunoști toate riscurile și să ți le asumi! 🙋‍♂️Cu siguranță, marea majoritate dintre noi avem diverse lucruri de care ne este teamă, cum ar fi: vorbitul în public, diverse insecte, spații înguste, singurătate și multe altele. 🚦De regulă ne este frică de ceea ce nu putem controla. Cu toate acestea ne dorim să ne controlăm fricile. Curajul nu vine din exterior ci din fiecare dintre noi. Însă îl pierdem odată cu trecerea anilor, descurajați de normele sau regulile impuse de familie sau societate, de multitudinea de momente dificile peste care am trecut singuri, de neîncrederea și incertitudinile cu care am învățat să ne imaginăm viitorul. 💪Curajul nu se dobândește peste noapte. Primul pas este să stabilești ceea ce îți dorești și să îți asumi acest lucru. Motivația dă aripi curajului. Identifică-ți temerile, așează-le în ordinea în care vrei să le schimbi și descoperă care este rădăcina care prin care se alimentează. Observă situațiile în care devin mai intense, dar și situațiile în care apare curajul. ☺️Debarasează-te de nevoia de a fi ca ceilalți. A fi tu însuți este un act de curaj, pe care nu mulți și-l pot asuma. Nu în ultimul rând, transformă fricile în combustibil pentru energia de care ai nevoie pentru a-ți împlini visurile. 👉Un pas mic de curaj este întotdeauna un loc bun de unde să începi! #antrenordeperformanta #curajul #dezvoltarepersonala #consilierepersonala

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.