Copilul interior

Ascultă și pe  • Spotify • Breaker • Radio Public • 

Copilul interior este o parte din tine, nu este dușmanul tău, nu este o “entitate separată”. Este doar o parte sensibilă a ta, care rămâne blocată, inundată de un ocean de emoții. Dicționarul Cambridge definește copilul interior ca ”partea din personalitate care încă mai reacționează și simte ca un copil.” Da, toți avem un copil interior, însă nu toată lumea și-l cunoaște și îl acceptă. Adesea, atunci când copilul interior reacționează, este vorba de o problemă înrădăcinată în copilărie. Dalai Lama spunea că „Nu exista compasiune în absența autocompasiunii“, Ceilalți nu au nevoie de noi ca să-i schimbăm, ei au nevoie ca noi să-i iubim, iar pentru a ne putea exprima pe deplin iubirea, avem nevoie să ne împăcam cu noi înșine. Scoate copilul din tine la soare și fă-l să zâmbească din nou! La mulți ani plini de fericire, copile!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.