Zona de confort

Ascultă și pe  • Spotify • Breaker • Radio Public • 

Zonele de confort diferă de la persoană la persoană. Acest lucru se datorează faptului că persoanele sunt diferite, astfel că au niveluri de anxietate și stres diferite, iar nivelul de anxietate al unui bărbat sau al unei femei ar putea fi peste sau sub cel al altuia. Prin urmare, cel mai bun mod de a defini o zonă de confort ar fi o stare de spirit în care anxietatea și vulnerabilitatea unei persoane sunt minimizate la niveluri de gestionare. Este acea zonă a vieții tale în care te simți familiarizat și în control. De exemplu, unii oameni adoră să meargă la muncă în fiecare dimineață și sunt obișnuiți cu rutina de a lucra zilnic, astfel încât locul lor de muncă poate să devină zona lor de confort și să părăsească această zonă de confort pentru a deveni antreprenori poate fi provocator pentru ei. Desigur, pentru alții, o zonă de confort ar putea fi timpul în care își iau masa sau acel moment după muncă, când se relaxează în fața televizorului sau pe social media după o zi agitată la serviciu. Desigur, zonele de confort nu sunt statice, deoarece se schimbă în funcție de zonele vieții tale cu care te simți cel mai confortabil. Dacă insiști să rămâi în zona ta de confort, probabil că nu vei crește niciodată pentru a fi mai mult decât ești. Asta înseamnă că vei fi întotdeauna blocat, nu vei avansa niciodată și nu vei crește niciodată. Majoritatea oamenilor care devin dependenți de zonele lor de confort ajung, de obicei, în imposibilitatea de a-și atinge obiectivele, deoarece sunt oarecum obsedați de a face lucrurile la fel cum le-au făcut întotdeauna chiar și atunci când nu produc rezultate. Drept urmare, nu poți explora niciodată cu adevărat ce ești capabil să faci și ce poți realiza dacă îți respecți zona de confort. Nefiind în afara zonei tale de confort, îți este mai greu să-ți descoperi pasiunea, deoarece nici o pasiune nu poate fi găsită vreodată în umbra zonei tale de confort, ea poate fi găsită doar prin părăsirea zonei tale de confort. Deși aceasta ar putea fi cea mai confortabilă parte din viața ta, nu este înțelept să rămâi blocat în ea, deoarece nu îți va permite să fii cine ești capabil să fii. Magia este în afara zonei de confort! Îndrăznește la mai mult!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.