Vulnerabilitate

Ascultă și pe  • Spotify • Breaker • Radio Public • 

Vulnerabilitatea ca și definiție se refera la partea slabă a cuiva, un punct sensibil.

Vulnerabilitatea nu înseamnă doar să cunoști victoria sau înfrângerea, ci să înțelegi că ambele sunt necesare; înseamnă să te implici cu toată ființa ta în ceea ce faci.

Asumarea poveștii noastre poate fi grea, dar nu la fel de dificilă cum ar fi să ne petrecem viața fugind de ea. Îmbrățișarea vulnerabilităților noastre este riscantă, dar nu este la fel de periculoasă precum renunțarea la dragoste, apartenență și bucurie – experiențele care ne fac cei mai vulnerabili. Doar când vom fi suficient de curajoși să explorăm întunericul, vom descoperi puterea infinită a luminii noastre, prin a fi vulnerabil.

Cultivăm iubirea atunci când permitem celor mai  vulnerabile și puternice părți ale noastre să fie văzute profund onorând legătura spirituală care crește din această legătură cu încredere, respect, bunătate și afecțiune.

Iubirea nu este ceva ce oferim sau obținem; este ceva pe care o hrănim și o dezvoltăm, o conexiune care poate fi cultivată între două persoane doar atunci când există în structura fiecăreia dintre ele – nu putem să-i iubim pe ceilalți decât atât cât ne iubim pe noi înșine.

Nu putem amorți în mod selectiv emoțiile, pentru că atunci când amorțim emoțiile dureroase, amorțim și emoțiile pozitive. Întunericul nu distruge lumina; o definește.  Vulnerabilitatea este locul de naștere al iubirii, al apartenenței, a bucuriei, a curajului, a empatiei și a creativității. Este sursa speranței, responsabilității și autenticității. Vulnerabilitatea este calea, dacă dorim o mai mare claritate în scopul vieții noastre.

Vulnerabilitatea sună ca un adevăr și se simte a curaj. Adevărul și curajul nu sunt întotdeauna confortabile, dar nu sunt niciodată o slăbiciune.

Transformă vulnerabilități în abilități pentru a crea cea mai autentică versiune a ta!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.