Starea de spirit

Ascultă și pe  • Spotify • Breaker • Radio Public • 

Te-ai gândit vreodată că starea de spirit modelează ceea ce ești, ceea ce faci și ceea ce ai în acest moment? Aceasta îți determină în mod direct nivelul performanței: o stare de deprimare sau apatie îți afectează în mod direct atât viața personală, cât și cea profesională. La ce anume te ajută să ai o stare de spirit plină de energie pozitivă? Să fii mai fericit! Să generezi rezultate profesionale remarcabile! Să-ți atingi obiectivele! Să muncești mai eficient cu rezultate mai bune! Să ai o viață personală mai bună! Un alt mecanism care de multe ori mănâncă toată energia pozitivă este dialogul interior. De exemplu ne putem distruge încrederea în noi dacă vom avea un dialog intern precum: nu pot, nu sunt în stare, o să eșuez, este prea greu, samd. Nu trebuie să faci nimic miraculos, ci doar să stopezi acest construct de dialog intern și să creezi un dialog constructiv. Poți să-l înlocuiești cu întrebări sau afirmații precum: cum ar fi dacă s-ar putea? ce soluții ar mai fi? cred că aș putea să văd partea pozitivă și să-mi învăț lecția? Nu e totul așa de rău precum pare? Am lucruri pentru care să fiu recunoscător în acest moment. Cred că îți este din ce în ce mai clar că gândurile negre te secătuiesc de energie, realizând un consum uriaș, spre deosebire de gândurile pozitive care te încarcă cu energie ca și cum ai fi băgat în priză. Henri Matisse spunea că „Există întotdeauna flori pentru cei care doresc să le vadă.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.