Energia Pozitiva

Ascultă și pe  • Spotify • Breaker • Radio Public • 

Toți oamenii pe care-i ai în jur îți influențează starea de spirit. Dacă ai oameni demotivați, negativiști, deprimați, încet, încet te vei adapta și vei fi unul dintre ei. În schimb, dacă ai oameni de un alt calibru, de la care poți învăța, de la care te poți inspira, situația se schimbă radical. Sfatul meu este destul de simplu: lucrează în permanență la cercul persoanelor din jurul tău. Scoate-i din viața ta, pe cât posibil, pe cei care te secătuiesc de energie și adu-i în viața ta pe cei ce sunt modele de urmat. Lasă-i să te inspire și să-ți sprijine starea de spirit. Sigur mă vei întreba unde găsești acești oameni? Eu cred că ei sunt peste tot: între prieteni, la un eveniment, la locul de muncă, peste tot. Vrei energie, vrei o stare de bine? Caută să-ți petreci timpul cu oameni care au energie și o stare pozitivă. Este de ajuns să te focusezi pe acest lucru și vei vedea rezultate imediate. Ceea ce spun e un demers în care creezi cadrul potrivit pentru a dezlănțui potențialul din tine, iar potențialul nu poate fi eliberat decât dacă ai o stare potrivită. Concluzionând, având grijă ce gânduri permitem minții noastre să exploreze, ce dialog interior să inițieze și oamenii cărora le dăm acces în cercul nostru de apropiați sunt factori direcți ce afectează energia pozitivă a fiecărui om! Dalai Lama spunea că noi ca ființe umane, vrem să fim fericiți și feriți de mizerie… și astfel am învățat că pacea internă este cheia fericirii. Cele mai mari obstacole pentru pacea internă sunt sentimentele tulburătoare ca furia, lăcomia, ura, frica și suspiciunea, în timp ce iubirea, compasiunea și sentimentul responsabilității universale sunt surse de pace și fericire.” Care este gândul tău pozitiv de astăzi?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.