Atitudinea

Ascultă și pe  • Spotify • Breaker • Radio Public • 

Auzim des vorbindu-se despre faptul că atitudinea este esențială în a-ți atinge obiectivele, pentru deveni o persoană de succes, sau pentru a avea o viață mai bună. Folosim cu toții atât de des acest cuvânt „atitudine” încât ni se pare de la sine înțeles că o putem defini perfect, dar când trebuie să o facem în scris pare destul de dificil. Cea mai simplă definiție ar fi „ un mod fixat de gândire”. Atitudinea se manifestă prin comportamentul fiecăruia. Poate fi schimbată doar atunci când cineva dorește și acționează 100% pentru a se schimba. Este un proces prin care trebuie să treci și care necesită timp. Atitudinea pozitivă, deschisă, lipsită de concepții limitative este de regulă, asociată succesului. Atunci când transformăm fiecare eșec într-o lecție, atunci când vedem ce a funcționat în loc să ne concentrăm asupra a ce nu a mers bine, atunci când vizualizam în repetate rânduri reușita, când țelul ne este extrem de clar, atunci suntem, cu siguranță, învingători. George Bernard Show spunea că „Oamenii care lasă ceva în urmă în viață, sunt aceia care iau atitudine și pornesc în căutarea situațiilor pe care și le doresc, iar dacă nu reușesc să le găsească, le creează. Nimic nu te poate opri, să iei atitudine pentru un viitor mai bun!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.