Activități ce te ajută în educarea automotivării

Ascultă și pe  • Spotify • 

Dacă ai intrat pe acest drum în care vrei să te automotivezi, probabil că te întrebi ce mai poți face, pe lângă a citi cărți și bloguri și a viziona discursuri motivaționale? Ei bine, mai sunt câteva lucruri la care poți apela. Primul este vizualizarea. A vizualiza este unul dintre cele mai puternice trucuri ale dezvoltării personale. Vizualizarea implică să îți imaginezi cum vei arăta sau cum te vei simți odată ce îți vei îndeplini un obiectiv anume la care doar visezi. Imaginează-ți cât de mândru/ă vei fi după ce vei fi terminat un anumit proiect pe care în momentul de față nu îl suporți sau cum vor arăta albumele de fotografii din călătoriile în care vrei să ajungi sau cât de multe uși se vor deschide atunci când vei putea vorbi mai multe limbi străine. Un alt truc ușor de pus în aplicare este să îți pui întrebări, dimineața sau seara, în funcție de cum ai programul și dispoziția, cum ar fi: „Ce am făcut azi pentru a-mi îndeplini planul X?” sau „Care este cel mai incitant lucru la proiectul Y?” Nu uita, puterea stă în tine și orice schimbare poate începe de acum! De ce să fi mediocru când poți fi inegalabil?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

pentru tine

Consultație inițială gratuită

O convorbire telefonică de 30 min fără nici o obligație. Voi asculta ce întrebări și provocări întâmpini în momentul de față. Te invit la o discuție, să vedem dacă putem face o echipă bună împreună, înainte să pornim la drum.

distribuie

îti recomandãm

Te rog să îți verifici
adresa de e-mail

Pentru a-ți confirma înscrierea apasă pe butonul pe care l-ai primit în e-mailul pe care tocmai ți l-am trimis.

Câteodată serverele se joacă de-a v-ați ascunselea, și e-mailul ajunge în spam. Verifică în toate folderele!

Avem cookies pentru tine, bucățele de cod unde datele sunt anonimizate si care ne permit să avem un site adaptat dorințelor tale, să integrăm elemente de social media și să afișăm reclame care nu te enervează; le preluăm de la Google, Facebook și ceilalți parteneri similari. Dacă ești de acord cu aceste cookies, apasă ACCEPT si navigheaza in continuare.